ŞUTSO 2018 HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

27 Haziran 2018 | 5255
| | | |

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Haziran Ayı olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen Meclis Toplantısı’na Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ile ŞUTSO Meclis Üyesi ve Milletvekili Adayı İbrahim Toru da katıldı. Başkan Av. Nihat Çiftçi ve İbrahim Toru’nun Meclise hitapları ve ŞUTSO’dan ayrılmalarının akabinde, olağan meclis toplantısına geçildi.

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, Mayıs 2018 ayı Meclis kararı, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Personel Ek Kadro talebi ve Kadro isim değişikliği, Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş. Şirket kuruluşu, 2018 Mayıs ayı mizanının görüşülmesi, Temmuz veya Ağustos ayı yapılması gereken Olağan Meclis Toplantılarından hangisinin bir sonraki toplantı ile birleştirilmesi ve 2018 Mayıs ayı faaliyetleri gündemiyle Meclis Başkanı Ahmet Altun başkanlığında, ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantı, Meclis Başkanı Ahmet Altun’un açılış konuşmasıyla başladı.

Meclis Başkanı Ahmet Altun konuşmasında şunları kaydetti: Sayın Başkan, Değerli Meclis Üyeleri, Çoğunluğumuz sağlanmıştır. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası 2018 Haziran Ayı olağan Meclis Toplantısı’na hepiniz hoş geldiniz.  Hepinizi şahsım ve meclis divanı adına saygıyla selamlıyor, Haziran ayı meclis toplantımızı açıyorum. Değerli Meclis Üyeleri, Mayıs ayı bizler için güzel haberlerle geçti, ilk olarak TOBB 74. Genel Kurulu’nda, Birlik Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığa tekrar seçildi, ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İ.Halil Peltek de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeliğine seçildi. İki başkanımızı da tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyoruz. Diğer yandan meclisimizden İbrahim Toru arkadaşımız milletvekili adayı oldu, kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Değerli Meclis Üyeleri; Başı rahmet, ortası günahlarımızın affı ve sonu azaptan kurtuluş olan Ramazan ayının da artık sonuna yaklaşıyoruz. Yüce Allah, tüm Müslüman Âlemi’ni kurtuluşa erenlerden eylesin. Bu vesile ile Mübarek Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.

Ahmet Altun’un açılış konuşmasının ardından, gündem maddeleri görüşüldü ve oylandı. Oylamaların akabinde Genel Sekreter Vedat Tekatlı, 2018 Mayıs ayı faaliyetlerinin sunumunu gerçekleştirdi.

2018 Mayıs Ayı faaliyetlerimiz şöyle;

I- KAYIT DEĞİŞİKLİK VE TERKLER

09.05.2018 – 11.06.2018 tarihleri arasında Odamıza;

141 yeni üye kaydedilmiş,

189 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

      19 üyenin kaydı silinmiştir.

11.06.2018 Tarihi İtibari İle Toplam Faal Üye Sayımız: 8986

II- KATILDIĞIMIZ TOPLANTILAR VE TÖRENLER

  1. 09.05.2018 tarihinde Şanlıurfa'nın imar ve şehircilik sorunları ile ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından çalıştay düzenlendi. Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen çalıştaya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen, Odamız Meclis Üyesi Ahmet Furkan Yetim, Odamız Personeli Erol Yüncü birçok kurum ve kuruluş temsilcileri ile mimarlar, mühendisler, şehir plancıları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
  2. 10.05.2018 tarihinde Türkiye’nin yenilenebilir enerjisi potansiyelinin en yüksek olduğu yeşil enerji bölgesi olarak adlandırılan GAP’ın merkezi Şanlıurfa’da, Uluslararası Yenilenebilir Enerji Ve Enerji Verimliliği Kongresi “Gapyenev-2018” Şanlıurfa’da düzenlendi. Söz konusu kongreye Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim katıldı.
  3. 10.05.2018 tarihlerinde TOBB camiasına ve ülke ekonomisine hizmette bulunan delegelere, Hizmet Şeref Belgeleri ve Plaketleri; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katılımlarıyla TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen törende verildi.​ Gerçekleşen törene Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Meclis Başkanı Ahmet Altun, Genel Sekreter Vedat Tekatlı da katıldı.
  4. 10.05.2018 tarihlerinde Şanlıurfa'da Evlilik Hazırlıkları Fuarı ve Otoshow Fuarı açıldı. Fuarın açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim, Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Karakuş ile davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
  5. 10.05.2018 tarihlerinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki Ticaret ve Sanayi Odaları bünyesinde bulunan Sigorta Acenteleri Meslek Komiteleri’nden oluşan platform, ikinci toplantısını Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirerek sektördeki sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Gerçekleştirilen ikinci toplantıya 7 ilin temsilcilerinin yanı sıra Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Direkçi, Meclis Üyeleri Mehmet Gökmen, M.Emin Atmaca, Komite Üyeleri Mehmet Erdem, Adem Köroğlu, Gaziantep Ticaret Odası Sigorta Acenteleri Meslek Komitesi Başkanı Hakan Sözmen, Başkan Yardımcısı Harun Ünal ile Gaziantep Ticaret Odası Ticari İşlemler Müdürü Mustafa Aslan katıldı.
  6. 11.05.2018 tarihinde Gıda Endüstrisinde Bölgesel Rekabet Edebilirliği Geliştirmek Amacıyla Araştırma ve Yenilik Tesislerinin Kurulması Protokol İmza Töreni, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) Gıda Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Cesarettin Alaşalvar, TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan, Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İbaş, Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ve Genel Sekreter Vedat Tekatlı’nın katılımıyla Gebze TÜBİTAK MAM Başkanlık Merkezi’nde yapıldı.
  7. 15.05.2018 tarihinde Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nin (TOBB) 74. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen Genel Kurula, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Meclis Başkanı Ahmet Altun, Genel Sekreter Vedat Tekatlı ile TOBB Delegeleri katıldı.
  8. 17.05.2018 tarihinde düzenlenen Şanlıurfa Teknokent Yönetim Kurulu Toplantısına Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek katıldı.
  9. 21.05.2018. tarihinde   Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından  düzenlenen “Şanlıurfa Turizm Markalaşma, Tanıtım ve Pazarlama Stratejisi 4.Çalıştayı ve Tur Rotaları Programı”na Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Asuman Yazmacı katıldı.
  10. 22.05.2018 tarihinde Şanlıurfa Valiliği tarafından düzenlenen Şanlıurfa’ya Şanlı unvanının verilişi 34. Yıldönümü kutlama programı toplantısına Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek katıldı.
  11. 01.06.2018 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından hazırlanan ve Avrupa Komisyonu tarafından AB Mali Yardım Programı (MADAD) kapsamında finansal olarak desteklenen “Birlikte Yaşamak ve Çalışmak Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin Türk Ekonomisine Entegrasyonu” projesinin Bilgilendirme Toplantısına Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Kılıçoğlu katıldı.

III- ODAMIZDA YAPILAN TOPLANTILAR

  1. 09.05.2018 tarihinde ŞUTSO 29. Meslek Grubu,  Seçimleri neticesinde komite başkanlığına Reşat Baydar, Komite Başkan Yardımcılığına Necmettin Eyüpoğlu seçildi.
  2. 10.05.2018 tarihinde SUTSO 24. Meslek Grubu, Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Direkçi'nin katılımı ile geniş katılımlı istişare toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Üyeleri Abdurrahman Acı, Abdülkadir Güllü, Abdurrahman Göllü, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Hayırlı, Sürekli Eğitim Merkezi Sorumlusu İsmail Aktaş, komite üyeleri ve sektör temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda, sektörde yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri için ilgili kurumlarla görüşülmesine karar verildi.
  3. 14.05.2018 tarihinde KOSGEB 2018-01 KOBİGEL – KOBİGELİŞİM DESTEK PROGRAMI kapsamında Odamız toplantı salonunda bilgilendirme ve tanıtım toplantısı düzenlendi.
  4. 31.05.2018 tarihinde Harran Üniversitesi Sanal Gerçeklik Merkezi Bilgilendirme Toplantısı, Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ. Halil Peltek yaptı. Meclis Başkanı Ahmet Altun’un da hazır bulunduğu toplantı 3 saat sürdü.
  5. 04.06.2018 tarihinde ŞUTSO 3. Meslek Grubu, Komite Başkanı Recep Uğuzlu başkanlığında haziran ayı olağan toplantısında bir araya geldi. Toplantıda grup üyelerinin ziyaret edilmesi ve KOSGEB destekleri hakkında üyelerin bilgilendirilmesine karar verildi.
  6. 05.06.2018 tarihinde ŞUTSO 24. Meslek Grubu, Komite Başkanı Mustafa Yener başkanlığında haziran ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.
  7. 06.06.2018 tarihinde ŞUTSO 27. Meslek Grubu, Komite Başkanı Kamil Ekinci başkanlığında haziran ayı olağan toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, zirai ilaç sektöründe korsan işyeri çalıştıranlar ile mücadele edilmesine karar verildi.
  8. 06.06.2018 tarihinde ŞUTSO 14. Meslek Grubu, Komite Başkanı Mustafa Güneşler başkanlığında toplandı. Toplantıda, sektör sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü, sorunların çözümü için ilgili kurumlarla görüşülmesine karar verildi.
  9. 06.06.2018 tarihinde ŞUTSO 8. Meslek Grubu, Komite Başkanı M. Emin Göllü başkanlığında toplandı. Toplantıda belediyelerin imar işleri biriminin proje kabullerinde, mimar ve mühendislerin yetkili olup olmadığı tespitinin yapılmasına,  karar verildi.
  10. 07.06.2018 tarihinde ŞUTSO 19. Meslek Grubu, Komite üyelerinin katılımıyla toplandı. Toplantıda işveren ve işçi anlaşmazlıkları, is kaza riski yüksek işlerde çalışanlar için iş güvenliği ve ilk yardım eğitimi alınması, sektör sorunları çözüm önerileri görüşüldü.
  11. 08.06.2018 tarihinde ŞUTSO 11. Meslek Grubu, Komite Başkanı Ali Korkmaz başkanlığında toplandı. Toplantıda, sektör sorunları çözüm önerileri görüşüldü. Ayrıca, ilimize inşaat malzemeleri ve satıcıları sitesinin kurulması için gerekli olan yönetmelikler ve şartların araştırılmasına karar verildi.
  12. 08.06.2018 tarihinde Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısında iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıya Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Genel Müdür Yardımcısı Levend Torusdağ, Bölge Müdürü Aziz Arslan, Kobi Pazarlama Daire Başkanı Özer Tolgar, Kurumsal İletişim Daire Başkanı Yalçın Kaya, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Kılıçoğlu, Meclis Üyesi Hamza Tavas, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya,  ŞESOB Başkanı, M.Şefik Bakay, SERA-BİR Genel Başkanı Müslüm Yanmaz ile davetli iş adamları katıldı.

IV- ODAMIZA YAPILAN ZİYARETLER

  1. 10.05.2018 tarihinde Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve beraberindeki heyet, Meclis Başkanlığına seçilen Ahmet Altun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Mehmet Moğal ve beraberindeki heyeti, Meclis Başkanı Ahmet Altun karşıladı. Meclis Başkanı Ahmet Altun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Mehmet Moğal ve beraberindeki heyet de hayırlı olsun dileklerini ve başarı temennilerini iletti.
  2. 25.05.2018 tarihinde Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol ve Kayyum Heyeti Üyesi Hasan Fehmi Hayırlı, Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
  3. 25.05.2018 tarihinde Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Şanlıurfa İl Başkanı Ömer Ağ ve beraberindeki heyet,  Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ŞUTSO Meclis Üyesi C.Atilla Meral’in de hazır bulunduğu ziyaret, yaklaşık yarım saat sürdü.
  4. 29.05.2018 tarihinde DHMİ Şanlıurfa GAP Havalimanı Müdürü Mehmet Münir Uludağ ve beraberindeki heyet,  Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
  5. 30.05.2018 tarihinde Evren Sanayi Kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan ve beraberindeki heyet,  Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
  6.  31.05.2018 tarihinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Gülender Açanal ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetimi ile istişare toplantısında bir araya gelerek Ak Parti’nin projelerini ve çalışmalarını aktardı. Milletvekili Adayı Gülender Açanal ve beraberindeki heyeti, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ve Meclis Başkanı Ahmet Altun karşıladı.
  7. 31.05.2018 tarihinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile istişare toplantısında bir araya geldi. Milletvekili Halil Özcan ve beraberindeki heyeti, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek karşıladı.
  8. 04.06.2018 tarihinde Uluslararası Kriz Grubu temsilcileri, Odamızı ziyaret ederek Suriyeli İşletmelerin işçilerin yerel ekonomiye etkisi yerel esnafın Suriyeliler konusundaki endişeleri gibi konularda Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile görüştü.
  9. 05.06.2018 tarihinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile istişare toplantısında bir araya geldi. Milletvekili Mahmut Kaçar ve beraberindeki heyeti, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek karşıladı.
  10. 07.06.2018 tarihinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler Kama İzol ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile istişare toplantısında bir araya geldi. Güler Kama İzol ve beraberindeki heyeti, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Başkan Yardımcısı Kadir Kılıçoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Kemal Süt karşıladı. Toplantıda ŞUTSO Meclis Üyesi Bakır Kama da hazır bulundu.
  11. 09.06.2018 tarihinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetimi ile istişare toplantısında bir araya geldi. Kasım Gülpınar ve beraberindeki heyeti, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Meclis Başkanı Ahmet Altun, karşıladı. Toplantıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim, Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Karakuş, Mustafa Direkçi, Mehmet Çalışkan, Hüseyin Belit, M.Sait Aydın da hazır bulundu.

V-ODAMIZCA YAPILAN ZİYARETLER:

  1. 21.05.2018 tarihinde Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim, Meclis Başkanı Ahmet Altun, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çalışkan, Mustafa Direkçi ve Cuma Korak'tan oluşan heyeti, makamında kabul etti.
  2. 22.05.2018 tarihinde Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Başkan Yardımcıları Kadir Kılıçoğlu ve Mehmet Yetim, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çalışkan, Müslüm Korkmaz ile Mustafa Direkçi'den oluşan heyeti, makamında ağırladı.
  3. 22.05.2018 tarihinde Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetimi, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Başkan Yardımcıları Kadir Kılıçoğlu ve Mehmet Yetim, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çalışkan, Müslüm Korkmaz, Mustafa Direkçi ile Meclis Başkanı Ahmet Altun'dan oluşan heyeti, makamında ağırladı.
  4. 25.05.2018 tarihinde Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Av. Nihat Çiftçi, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Meclis Başkanı Ahmet Altun, Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Karakuş, Müslüm Korkmaz, Mehmet Sait Aydın ve Meclis Üyesi Bakır Kama'dan oluşan heyeti, makamında ağırladı.

VI-DİĞER

  1. 11.05.2018 tarihinde ŞUTSO AB Bilgi Merkezi, Avrupa Günü vesilesiyle çocuklara İngilizce ve Türkçe masal anlatımı etkinliği gerçekleştirdi. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi, TEGV ve Bahçeşehir Koleji'nde Avrupa Günü dolayısıyla çocuklar için, "Çok Dilliliğin ve Masalların Gücü" temalı, İngilizce ve Türkçe müzikli tiyatro şeklinde masal anlatımı etkinliğini, gerçekleştirdi.
  2. 24.05.2018 tarihinde ŞUTSO, 24.05.2018 tarih ve 6 sayılı oturumunda, Viranşehir Temsilciliği ataması, gerçekleşti. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Viranşehir Temsilciliğine İş Adamı Ömer Yazmacı atandı.
  3. 08.06.2018 tarihinde CNN TÜRK Muhabiri Zeynep Karamustafa ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile gündeme dair röportaj gerçekleştirdi.

 

2018 MAYIS AYI BASIN YAYIN FAALİYETLERİ

 

YAPILAN İŞLEM

Mayıs

BASILAN YAYIN SAYI SI

-

WEBDE YAYINLANAN ÇALIŞMA SAYISI

3

BİRİMCE YAPILAN ANKET SAYISI

-

HAZIRLANAN BASIN DUYUSU SAYISI

3

HAZIRLANAN BASIN BÜLTENİ SAYISI

8

HAZIRLANAN BASIN TOPLANTISI SAYISI

-

YEREL/ULUSAL BASINDA YER ALAN HABER SAYISI

7

SOSYAL MEDYA’DA YAYINLANAN HABER SAYISI

40

ODAMIZ WEB SAYFASINDA YAYINLANAN HABER VE DUYURU SAYISI

36

ODAMIZ WEB SİTESİ ZİYARETÇİ SAYISI

 

4230

(Yaklaşık)

ODA YETKİLİLERİNİN KATILMIŞ OLDUĞU CANLI YAYIN VE BAĞLANTILAR TV/RADYO SAYISI

-

BİRİMCE YAPILAN YAZIŞMA SAYISI

-

BİRİME HAVALE EDİLEN EVRAK SAYISI

9

Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası
Paşabağı Mahallesi Adalet Caddesi no: 9 ( Şanlıurfa Valiliği Arkası) Şanlıurfa/ TÜRKİYE
Online Ziyaretçi Sayısı: 9
2024 Toplam Ziyaretçi Sayısı: 33697
Geçmiş Yıl Ziyaretçi Raporları
Copyright © 2014-2024 Şutso Bilgi İşlem, Uygulama BES