Türkiye’de AB Bilgi Merkezleri Ağı’nın Desteklenmesi Projesi

AB Bilgi Merkezleri Projesi kapsamında Türk halkının AB konusunda bilgilendirilmesi ve ihtiyaç duyulan yayınların sağlanması için AB Bilgi Merkezleri'ne paralel olarak ayrıca AB Bilgi Noktaları oluşturulmuştur. AB Türkiye Delegasyonu işbirliğinde, Ticaret ve/veya Sanayi Odaları gibi kurumlar bünyesinde yer alan AB Bilgi Noktaları yakınlarındaki illerde bulunan AB Bilgi Merkezleri ile birlikte çalışmalar yürütmektedirler. Bilgi Noktalarında oluşturulan kütüphanelerde ise AB ile ilgili çeşitli yayınlara ulaşılabilmektedir. AB Bilgi Ağı'nın diğer hizmetleri, ülke genelinde düzenlenmekte olan konferans, panel ve çalıştaylara AB konusunda uzman Avrupa Takımı konuşmacılarını sağlamaktır.

Uygulandığı İller: ANKARA, ANTALYA, BURSA, DİYARBAKIR, EDİRNE, ERZURUM, ESKİŞEHİR, GAZİANTEP, MERSİN, İSTANBUL, İZMIR, KAYSERİ, KOCAELİ, KONYA, SİVAS, TRABZON, ŞANLIURFA, VAN

Proje AdıTürkiye’de AB Bilgi Merkezleri Ağı’nın Desteklenmesi Projesi
Proje Süresi 17 Ay