Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) tarafından yürütülen, İnsanları ve Coğrafyaları Birleştiren Turizm Markaları konulu projenin final toplantısı ŞUTSO Göbeklitepe Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda katılımcılara proje ile ilgili genel bilgilendirmenin yanı sıra, proje kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerin sonuçları, Ekim ayındaki toplantıda belirlenen Şanlıurfa turizm logosunun kullanım alanları, turizm kümesinde yer alan firmaların izleyeceği yol haritası vs. konularda bilgilendirme yapıldı.

Proje Adıİnsanları ve Coğrafyaları Birleştiren Turizm Markaları- Journey Across Civilisation to Link People and Territories- JaC
Proje Süresi 12 Ay
Proje Bütçesi 148.000 TL